Despre mine

Nu mai astepta! Momentul potrivit nu vine niciodata!

Eu sunt Daniel, consilier in dezvoltare personala si  psihoterapeut integrativ in formare.

Mă conduc curiozitatea, onestitatea si respectul fata de oameni.

Printre interesele mele profesionale se numără reglarea emoţiilor, gândirea critică, starea de bine, viaţa cu sens, studiile despre morală, mindfulness-ul, relaţiile armonioase, psihologia părinţilor (adaptarea la noul rol, gestionarea stresului şi a propriilor trăiri, self-care), psihologia cuplului si teologia.

Am ales munca de psihoterapeut din dragoste pentru oameni si incerc sa-i ajut sa-si descopere valorile personale, să dezvolte un stil de viață echilibrat și sănătos, să-și atingă scopurile, să-și depășească problemele, să persevereze spre dezvoltarea personală și spre atingerea unei vieți fericite și plină de sens.

Motto-ul după care mă ghidez este cel de la John Wooden –

 “Imposibilul poate fi împărțit oricând în posibilități.”

Cred in schimbare si o vad ca un proces continuu de curaj și de slefuire a sinelui, unul în care avem dreptul să greșim, să plângem, să iubim, să zâmbim și să ne acceptăm. Este cel mai important lucru pe care putem sa il facem pentru noi.

Din experiența pe care am acumulat-o am învățat să am răbdare, să ascult oamenii, să încerc să le înțeleg perspectiva încercând în același timp să-i încurajez să facă schimbările de care au nevoie. Cei mai mulți oameni care vin în psihoterapie știu deja care ar fi soluțiile și au nevoie doar să fie sprijiniți în aplicarea lor pentru că poate nu au găsit un sprijin în alte persoane.

%d blogeri au apreciat: